3.7.2018

Vatandaşlarımızın yanındayız

Belediyemiz ‘’Sosyal Riski İzleme ve Önleme Projesi’’ kapsamında vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya devam ediyor.

mardinmasa/Nusaybin ekiplerimiz hazırlanan proje kapsamında mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bilimsel bir metotla yürütülen çalışmada hanelerde yaşayanların maddi ve manevi durum verileri belirlenerek risk haritaları çıkartılıyor.

Ekiplerimiz, yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın sağlık, gıda, eğitim ve diğer bütün ihtiyaçlarını yerinde gözlemleyip tespit ederek, Kaymakam/ Belediye Bşk. Ergün BAYSAL’ın geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan ekibimiz, büyük istekle çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında çalışmalar sürerek, vatandaşlarımızın talepleri karşılanmaya devam edecek.