2.6.2017

Vatandaşlarımızla Beraber Aynı Sofrayı Paylaştık

Belediyemiz, Mitanni Kültür Merkezimizde sosyal dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerinden biri olan Ramazan Ayı'nda iftar sofrası kurarak vatandaşlarımızı bir araya getirdi.

Programa, Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz  Ergün BAYSAL başta olmak üzere, 2. Hudut Tabur Komutanı Y. Barış KONAK, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet ATİK, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif ÖZEL, İlçe Müftüsü İrfan AÇIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN, Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri, Belediyemizin birim amirleri ve personelleri yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Mitanni Kültür Merkezi'mizde kurulan yaklaşık 2 bin kişilik iftar sofrasına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Program, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından İlçe Müftümüz İrfan AÇIK, iftar öncesi dua etti. Ezanın okunmasıyla birlikte, vatandaşlarımız oruçlarını açtı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Başkan Vekilimiz Sayın BAYSAL; '' Bu iftar gecesinde, sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Nusaybin Belediyesi olarak Ramazan Ayının güzelliğine binaen iftar geceleri düzenlemeye karar verdik. Umarım ki Belediyemizin yaptığı hizmetlerle Ramazan Ayında da beraber oluruz. Rahmeti, merhameti ve mağfireti simgeleyen bu yüce ve güzel ayda, siz değerli hemşerilerimizle ve misafirlerimizle böyle nice geceler geçirir ve Ramazan Ayının da milletimize, Nusaybin'imize güzelliler ve esenlikler getirmesini temenni ederim. İftar yemeklerimiz, şehrimizin çeşitli yerlerinde devam edecek olup, düzenlediğimiz her türlü etkinlikte sizleri de yanımızda görmekten, memnuniyet ve onur duyduğumuzu bilmenizi isterim. Sevdiklerinizle beraber, Ramazan Bayramına ulaşmanızı en kalbi duygularımla temenni ediyorum. '' ifadelerini kullandı.

Başkan Vekilimiz BAYSAL'ın konuşmasının ardından sahne alan semazen gösteri ekibi ile programımız son buldu.