25.8.2017

Yayla Sokakta Bulunan Parkımızın Aydınlatma Çalışmaları Tamamlandı.

Kentimizin en büyük parkı olarak bilinen oğuzhan mevkindeki parkta aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

8 Mart Mahallesi Yayla Sokakta yer alan parkta Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı  elektrik teknisiyenlerince 12. 800 m2 lik alana yayılmış olan ve kentimizin en sade  parkı olarak bilinen Oğuzhan Mevkindeki parkta yer alan elektrik hatları yenilendi. Oğuzhan mevkinde yer alan parkımızın daha önce terör olayları nedeniyle zarar görmüş yerleri yenilenerek tekrar halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Akşamları parkta aydınlatma olmadığı için oturamadıklarını, çocuklarıyla bir yürüyüş dahi gerçekleştiremediklerini dile getiren vatandaşlar Belediyemize parkta yapılan aydınlatma çalışmaları için memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.