18.6.2017

Yol Yapım Bakım Onarım Hizmetleri Devam Ediyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde süren alt yapı çalışmaları sonucu bozulan, hasar gören yolların yapım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

Ekiplerimiz Moryakup Mahallesi Sakarya Caddesi ile Cumhuriyet meydanında,  daha önce bozulan yolda kilit parke taşı döşeme çalışmaların yapıldı. Aynı zamanda ilçemiz Şehir Stadyumun yanı başında bulunan ve önceki aylarda yapımına başlayan İlçe Gençlik Merkezi yolu, Zeynel Abidin Mahallesi Önder Caddesi’nde yol yapım çalışmaları yapıldı.

Ayrıca kırsal mahallelerde yol yapım ve sıcak asfaltlama çalışmaları içerisinde Beylik Mahallesi asfaltlama çalışmaları bitmesinin ardından Bahçebaşı Mahallesi ile DSİ barajı bağlantı yolu olan  DSİ kanal yolu boyunca  3,5 km'lik yol asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Nusaybin Belediyesi olarak "Hizmet Belediyeciliği" anlayışı ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmakta olup  ilçemizin birçok yerinde altyapı, yol bakım onarım, çevre temizliği ile düzeni, peyzaj çalışmaları ve sosyal etkinlikler gibi birçok hizmeti halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz.