29.6.2017

Yol Yapım ve Bakım ile Kaldırım Onarım Hizmetlerimiz Devam Ediyor

İlçemiz Kışla ve Abdulkadirpaşa Mahallelerinde yol bakım ve onarım hizmetleri devam ederken, Lozan Caddesi’nde ki muhtelif noktalarda kaldırım tadilatı çalışmalarımız devam ediyor.

İlçemizde bulunan cadde ve sokakların ulaşıma daha elverişli olması yönünden ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kışla Mahallesi Rüzgar Sokak’ta bulunan yola stabilize malzeme serimi yapılarak yol çalışmalarını tamamladı. Ayrıca ekiplerimiz Abdulkadirpaşa Mahallesi Umut Caddesi üzerinde bulunan moloz ve hafriyatları kaldırarak, yol yapım öncesi cadde boyu yol temizleme çalışmaları yapıldı. Ardından stabilize malzeme serimi yapılarak yol yapım, bakım ve onarım hizmetlerini tamamlandı.

Çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz Mor Yakup Mahallesi Lozan Caddesi üzerinde bulunan kaldırımlarda tadilat çalışmaları da devam etmektedir.