2.4.2018

Ziya Gökalp sokağında çalışmalar başladı

Nusaybin'i güzelleştirmek ve geliştirmek adına her geçen gün daha hızlı çalışan Belediyemiz, Mor Yakup mahallesine bağlı Ziya Gökalp sokağına yeni görünüm vermek için kolları sıvadı.

Fen işleri ekiplerimiz, Ziya Gökalp sokakta ilk olarak kaldırım ve parke taşı sökümü gerçekleştirdi.

Trafik ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu sokaklarımızdan biri olan Ziya Gökalp sokakta yeni çalışmalar kapsamında, araç geçişine 758 m² ayrılırken trafik tek yöne indirilecek ve yaya geçişleri için 1329 m² alan ayrılacak.

Engelli vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmeleri için, yön bildiren özel yürüme taşları eklenecek.

Sokağa modern led aydınlatma sistemi kurularak, şık bir görünüm kazandırılacak. Yine vatandaşlarımızın rahatlığı açısından, belirli noktalara ağaç kasalı oturma birimleri eklenecek.